Visum Egypte

Visum verplicht

Voor een bezoek aan Egypte is een visum verplicht.


Alleen nog als e-visum

Als toerist kun je je visum niet meer niet langer bij aankomst in Egypte regelen. Je kunt je visum vanaf november 2014 alleen nog als e-visum online kopen.


Aanvragen visum

Dat aanvragen kan onder andere bij e-visums.nl. Via deze gebruiksvriendelijke website heb je je visum snel en eenvoudig geregeld. Betalen kan gewoon met Ideal. De kosten bedragen € 34,95 per persoon.


Visum Egypte snel aanvragen en in het Nederlands

Gaat u op vakantie naar Egypte? Dan moet u een visum Egypte aanvragen. Dat doet u eenvoudig online met het digitale aanvraagformulier.

Dit visum aanvragen via VisumBuitenland.nl neemt ongeveer 5 minuten in beslag en wordt geleverd per e-mail binnen 15 minuten. Daarnaast kunt u gebruik maken van Nederlandstalige support en kunt u afrekenen met iDEAL, PayPal, CreditCard of Bancontact.

Vraag het visum Egypte aan.


Duur en geldigheid

Het visum is een maand geldig. Blijf je langer, dan dien je een verlenging aan te vragen.


Vereisten paspoort

Iedereen die naar Egypte reist moet beschikken over een gelding paspoort. Het paspoort moet bovendien minimaal 6 maanden geldig zijn bij terugkomst in Nederland. Een identiteitskaart is niet geldig in Egypte.


Paspoort voor kinderen

Kinderen jonger dan 16 jaar mogen niet langer bij hun ouders in het paspoort bijgeschreven worden. Kinderen dienen te beschikken over een eigen paspoort, en hebben elk een eigen visum nodig.


Controle ouder-kindrelatie

Als je kind meereist met een ouder met een andere achternaam, dan kan op het vliegveld gecontroleerd worden of er wel daadwerkelijk een ouder-kind relatie is. Dit om kindontvoeringen tegen te gaan.


Verplichte vaccinaties

Voor bezoek aan Egypte zijn vaccinaties niet verplicht, behalve wanneer je een gebied waar gele koorts heerst hebt bezocht. In dat geval is een vaccinatie wel verplicht.


Aanbevolen vaccinaties

Vaccinaties tegen DTP, cholera, tyfus en malaria worden wel aanbevolen. Neem ruim voor je naar Egypte gaat in ieder geval contact op met de GGD of je huisarts om te informeren of en welke vaccinaties aanbevolen en/of verplicht zijn.

Disclaimer

De informatie op deze pagina is aan verandering onderhevig. Het is mogelijk dat bovengenoemde informatie niet up-to-date is. De beheerder van de site aanvaart geen enkele verantwoording voor schade die is ontstaan door door het gebruik maken van, of vertrouwen op de door of namens haar verschafte informatie. Het is dus te allen tijde uw eigen verantwoordelijkheid om over de juiste reisdocumenten en vaccinaties te beschikken. Bent u niet zeker of dit het geval is, informeert u dan tijdig bij de officiële instanties.

Tips Informatie Visum Egypte