Reisgidsen voor Egypte

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je helpen van je reis of vakantie naar Egypte een echt succes te maken.

Capitool Egypte

Capitool Egypte

Jane Dunford

Deze reisgids van Egypte is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

Deze reisgids bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische plaatsen.

Te bestellen bij bol voor € 28,99

ANWB Extra - Egypte

ANWB Extra - Egypte

Lamya Rauch-Rateb

ANWB Extra Egypte beschrijft 15 hoogtepunten: de plekken die je moet bezoeken om de stad optimaal te beleven.

De belangrijkste bezienswaardigheden maar ook suggesties voor unieke ervaringen en ontdekkingen.

De gids is ruim voorzien van kleurenfoto's en stadsplattegronden.

Op de grote uitneembare kaart staan naast de 15 hoogtepunten ook de bezienswaardigheden, hotels, restaurants en uitgaansgelegenheden gemarkeerd.

Te bestellen bij bol voor € 8,95

Wat & Hoe Egypte

Wat & Hoe Egypte

Anthony Sattin

Wat & Hoe maakt reizen tot een plezier! Deze gids is gedrukt op luxe papier en zeer uitvoerig geillustreerd met kleurenfoto's. In de gids vind je onder andere een aantal drie- en vijfdaagse programma's voor Egypte: Cairo, Luxor, Opper-Egypte en Nubie, de Middellandse-Zeekust en oasen, Rode Zee en Sinai.

Daarnaast bevat de gids praktische informatie over vervoer, accommodatie, eten en drinken, winkelen en ontspanning. Bij de bezienswaardigheden staan verwijzingen naar kaarten die achterin het boekje zijn opgenomen, de busverbindingen en of er mogelijkheden zijn om iets te eten. Hotels en restaurants staan met details en prijzen vermeld.

Al met al een zeer praktische gids.

Te bestellen bij bol voor € 16,95

Tips Reisgidsen voor Egypte